New Wave Catering

Ervaar het allerbeste van lunch catering.

Lunch aanvraag
Beoordeeld met een 9,7
96 reviews
Wij werken voor veel gerenommeerde bedrijven
150+ bedrijven vertrouwen op de service van New Wave Catering

Wij doen wat bij jou past.

Bij de lunch verrassen we onze klanten graag met onverwachte smaken. Onze koks experimenteren voortdurend met nieuwe ingrediënten en technieken voor originele en spannende gerechten.

Catering gaat voor ons niet alleen om voedsel, maar om het creëren van een gedenkwaardige ervaring. We zijn toegewijd aan duurzaamheid in onze catering praktijken, omdat we vinden dat het onze verantwoordelijkheid is tegenover onze klanten en de planeet.
Offerte aanvragen
Op locatie
Lunch bij jouw bedrijf of event
Vers & gezond
Expert in vegan & vegetarisch
Duurzaam
Zero waste en lokaal geproduceerd
Op maat
Groot of klein en voor elk budget

Broodjes catering

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf voor de lunch op je werk of een andere gelegenheid? Overweeg dan om broodjes te laten bezorgen die duurzaam, lokaal geproduceerd en gezond zijn! Broodjes zijn bij ons een populaire keuze voor de lunch omdat ze gemakkelijk te eten zijn en vaak met een verscheidenheid aan vullingen beschikbaar.

Er zijn verschillende opties, denk aan vegan, vegetarisch of glutenvrij. Je kunt ook aangepaste broodjes laten maken met specifieke vullingen naar keuze. Bovendien zijn er verschillende soorten brood beschikbaar, zoals witbrood, volkorenbrood, pitabrood en wraps.

Een ander voordeel van het kiezen van duurzame, lokale en gezonde broodjes voor catering is dat ze gemakkelijk te transporteren en te serveren zijn. Ze kunnen worden bezorgd op het tijdstip dat je wenst en zijn klaar om direct te eten zonder veel opbouw of opmaak.
Duurzame catering
Beoordeeld met een  9,7
96 reviews

Ziet hier iets tussen wat aan jouw wensen voldoet?

Neem contact op

Warme of koude lunch.

Als je op zoek bent naar catering voor een warme of koude lunch, heb je talloze opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar iets simpels en snel te serveren, of naar een meer uitgebreide maaltijd, er is altijd een catering oplossing die aan je behoeften voldoet.

Een populaire keuze voor warme lunches is een buffetstijlmaaltijd, waarbij je kunt kiezen uit een aantal verschillende gerechten en bijgerechten. Denk bijvoorbeeld aan stoofpotjes, soepen, pasta’s en rijstgerechten. Dit is een goede optie als je een grotere groep hebt en iedereen iets naar zijn of haar smaak kan kiezen. Je kunt ook kiezen voor individuele warme maaltijden.

Hoe je ook kiest om je catering te regelen, zorg ervoor dat je rekening houdt met de behoeften van je groep, zoals eventuele dieet voorkeuren of allergieën. Bij New Wave Catering zijn wij gespecialiseerd in deze alternatieven.

Aanvraag Indienen

Alle andere duurzame diensten

We doen nog zoveel meer duurzame dingen.
Lunch Catering
Broodjes bestellen, warme of koude lunch buffetten, vegan en vegetarisch of glutenvrij.
Meer info
Hapjes Bestellen
Duurzame hapjes bestellen voor alle gelegenheden. Van borrel tot vergadering of verjaardag.
Meer info
Vegan & Vegetarisch
Vegan. Vegetarisch. Vooral duurzaam.
Meer info
Event Catering
Voor kleine of grote evenementen. Van pizza pop-up tot een lopend buffet of walking dinner.
Meer info
Broodjes Bestellen
Broodjes bestellen, maar dan duurzaam! Voor ontbijt, lunch of grab & go.
Meer info
Buffet Bestellen
Vegan en vegetarisch buffet zoals je nog nooit geproefd hebt. Koud of warm en lokaal geproduceerd.
Meer info
BBQ Catering
Zorgeloze BBQ catering aan huis of op locatie. Onderscheid je event met een duurzame BBQ.
Meer info
Film Catering
Duurzame en smaakvolle catering voor jouw filmproductie.
Meer info

Hoe we werken.

We hebben een unieke manier van het verzorgen van onze catering, waarbij we vinden dat smaak nooit onder mag doen. We kopen en maken gebruik van reststromen van restaurants en kiezen voor de meest duurzame recepten. Die we veelal nog zelf bedacht hebben ook!
Zero waste. We maken gebruik van reststromen
Duurzame ingrediënten
Lokaal geproduceerd
Neem contact op
Duurzame catering
Beoordeeld met een  9,7
96 reviews

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Meer weten?

Vegan.Vegetarisch.Vooral duurzaam.

Ons motto is altijd geweest: vegan of vegetarisch eten is niet moeilijk. Het gaat om de ervaring die je creëert met je gerecht. We proberen vooral niet alles na te maken, maar creëren ook nieuwe en verrassende smaken. En duurzaamheid gaat niet per sé over plantaardig eten. Het is veel meer dan dat.
Jarenlange ervaring met eigen vegan restaurants
Plantbased workshops georganiseerd voor honderden koks
Trotse eigenaar van meerdere geheime plantaardige receptens
Neem contact op

Wat klanten van ons vinden

Algemene beoordeling van een 9,7
96 reviews

“Wat een fantastische lunch”

“Iedereen was zo enthousiast over de verzorgde lunch dat we het volgende week weer deden. Geen negatief ding te melden. Helemaal top en niemand had door dat het vegetarisch was.

Thijs en iedereen van New Wave Catering, bedankt namens het hele team!”

Eva Luijten

Unilever

Rotterdam

11 maanden geleden

“Van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs en vooral meedenkend!”

Wanneer je als bedrijf duurzaamheid hoog op de agenda hebt staan,  zoek je dat ook bij je leveranciers. Niet moeilijk dus om regelmatig gebruik te maken van New Wave voor:

- Workshop over duurzaam koken thuis met zero waste voor ons personeel.
- Geheel plantaardig walking diner bij een relatie event op kantoor.
- Bezorging van heerlijke vegan gerechten bij personeelsevents op kantoor.

Heleen van Tholen

Eneco

Den Haag

2 maanden geleden
Vraag & antwoord

FAQ

Wat soort gerechten zitten er allemaal in jullie assortiment?

Onze catering is op basis van reststromen uit onze restaurants en de “waste” die we opkopen bij onze partners. We baseren onze gerechten op de ingrediënten die op dat komen voorhanden zijn en we hebben daardoor geen vast assortiment.

Je kunt ons wel vragen naar wat we eerder hebben gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van wat we zoals doen!

Kunnen jullie een prijslijst opsturen?

We hanteren geen vaste prijslijst. Dit is omdat we geen vast assortiment hebben en we daardoor ook geen vaste prijsstelling kunnen voeren. Wel kunnen we snel een inschatting voor je maken wat jouw catering vraagstuk zou kosten.

Neem dus vrijblijvend contact op!

Hebben jullie foto's van de gerechten?

Op de site vind je veel foto’s van de hapjes en gerechten die we eerder hebben gemaakt. Ben je op zoek naar een specifiek genre of type catering? Vraag dan je contactpersoon bij New Wave Catering of we daar foto’s van hebben!

Wat voor soort catering doen jullie allemaal?

We bieden een breed scala aan catering aan. Te weten: bedrijfscatering, lunch catering, hapjes bestellen, we zijn specialist op het gebied van vegan en vegetarische catering, event catering (denk aan compleet verzorgde partijen), je kunt bij ons broodjes bestellen, een privé chef inhuren, buffet bestellen (warm en koud), BBQ catering en film/crew catering.

Kunnen jullie ook drank voorzien?

Ja zeker! We kunnen drank, zowel alcoholisch als non-alcoholisch voor je verzorgen. Dit kan in de vorm van een buffet-stijl dranken aanbod, of een complete bar inclusief personeel.

Zijn er bij jullie ook spullen te huur?

Mocht je niet alle spullen en materialen voor jouw feest en partij ter beschikking hebben, dan kun je dat eenvoudig bij onze catering mee afnemen. We verhuren spullen altijd in combinatie met een catering opdracht. Niet los. Neem even contact op mocht je hier meer vragen over hebben. Er is veel mogelijk!