Over New
Wave Catering

Hoe het allemaal begon

In 2020, tijdens de pandemie, besloten een paar van ons om een veganistisch restaurant te starten. Met onze expertise en passie voor veganistische en vegetarische voeding wisten we dat we een krachtige speler zouden zijn in de horeca- en cateringsindustrie.

Ons restaurant werd een groot succes en andere teamleden sloten zich bij ons aan om ons avontuur verder te zetten. Samen vormen we nu het meest innovatieve cateringsbedrijf van Europa.

In de afgelopen twee jaar hebben we ons steeds verder ontwikkeld en bieden we een breed scala aan veganistische en vegetarische gerechten voor alle soorten evenementen. Ons team is gepassioneerd en ervaren en we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze cateringdiensten te verbeteren.

We zijn blij dat we elkaar hebben gevonden tijdens deze bijzondere tijd en we kijken ernaar uit om onze krachtige visie op voeding met jou te delen.

Spreekt onze missie jou aan?

Onze principes

Bij het maken van voeding houden we ons aan enkele belangrijke principes. Eén daarvan is dat we niet bang zijn om te experimenteren. We geloven dat dit de sleutel is om verrassende en smakelijke gerechten te creëren.

Een ander principe dat we hanteren is dat de ervaring van voedsel belangrijker is dan ooit. We willen dat mensen niet alleen genieten van de smaken van onze gerechten, maar ook van het proces van het maken ervan en het proeven van nieuwe smaken en combinaties.

Daarnaast proberen we ook om niet te repliceren, maar proberen we nieuwe categorieën van voedsel te creëren. We willen niet alleen nieuwe smaken aanbieden, maar ook nieuwe manieren om gerechten te serveren en te presenteren.

Tot slot is comfort voor ons alles. We willen dat onze gerechten niet alleen lekker zijn, maar ook dat mensen zich op hun gemak voelen bij het eten ervan. Comfort food is niet voor niets comfort food.

 

Alle duurzame diensten

We doen nog zoveel meer duurzame dingen.

De toekomst

In de toekomst blijft New Wave Catering groeien en ontwikkelen. We zijn niet alleen bezig met het uitbreiden van onze catering- en evenementendiensten, maar we werken ook aan het ontwikkelen van onze eigen plantaardige proteïnen om op de markt te brengen.

Ons team groeit hard en we zijn altijd op zoek naar nieuwe, gepassioneerde teamleden die zich willen aansluiten bij ons innovatieve team. Als je denkt dat je een bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf, neem dan gerust contact met ons op.

We kijken ernaar uit om onze visie op voeding en catering verder te ontwikkelen en om onze klanten te blijven verrassen en verwennen met onze gerechten en diensten. We hopen dat jij deel uitmaakt van onze toekomstige groei en succes.

Overtuigd? Laat ons je catering verzorgen!

FAQ

Onze catering is op basis van reststromen uit onze restaurants en de “waste” die we opkopen bij onze partners. We baseren onze gerechten op de ingrediënten die op dat komen voorhanden zijn en we hebben daardoor geen vast assortiment. 

Je kunt ons wel vragen naar wat we eerder hebben gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van wat we zoals doen! 

We hanteren geen vaste prijslijst. Dit is omdat we geen vast assortiment hebben en we daardoor ook geen vaste prijsstelling kunnen voeren. Wel kunnen we snel een inschatting voor je maken wat jouw catering vraagstuk zou kosten. Neem dus vrijblijvend contact op!

Op de site vind je veel foto’s van de hapjes en gerechten die we eerder hebben gemaakt. Ben je op zoek naar een specifiek genre of type catering? Vraag dan je contactpersoon bij New Wave Catering of we daar foto’s van hebben!

We bieden een breed scala aan catering aan. Te weten: bedrijfscatering, lunch catering, hapjes bestellen, we zijn specialist op het gebied van vegan en vegetarische catering, event catering (denk aan compleet verzorgde partijen), je kunt bij ons broodjes bestellen, een privé chef inhuren, buffet bestellen (warm en koud), BBQ catering en film/crew catering.

Ja zeker! We kunnen drank, zowel alcoholisch als non-alcoholisch voor je verzorgen. Dit kan in de vorm van een buffet-stijl dranken aanbod, of een complete bar inclusief personeel.

Mocht je niet alle spullen en materialen voor jouw feest en partij ter beschikking hebben, dan kun je dat eenvoudig bij onze catering mee afnemen. We verhuren spullen altijd in combinatie met een catering opdracht. Niet los. Neem even contact op mocht je hier meer vragen over hebben. Er is veel mogelijk!

Scroll naar boven