Duurzame
Kerst catering.

Kerst Catering: een magische sfeer aan de feesttafel.

Kwaliteit en gemak staan centraal bij onze Kerst catering voor de feestdagen. We betoveren je gasten met duurzaam bereide, sfeervolle maaltijden. Duik in een wereld van winterse smaakbeleving en zorg voor een Kerst die niemand zal vergeten!

Op locatie

Bij jouw bedrijf of event

Vers en gezond

Expert in vegan en vegetarisch

Workshops

Op locatie of in één van onze restaurants

Op maat

Groot of klein en voor elk budget

Bewuste Kerst Catering: duurzaam genieten tijdens de feestdagen

Onze Kerst catering zet een stap richting een groener voedingssysteem door plantaardige lekkernijen te benadrukken. Wij zijn van mening dat een veganistische of vegetarische feestmaaltijd eenvoudig én smakelijk kan zijn, samengesteld uit streekproducten en kleinschalige ingrediënten.

Hiermee beperken we verspilling en moedigen we iedereen aan om tijdens de feestdagen bewuste keuzes op tafel te zetten.

 

Duurzame catering voor jouw Kerst evenement?

Verminder afval tijdens de Kerst met onze feestelijke catering.​

Onze Kerst catering verlaagt de afvalstroom door overgebleven eten en keukenresten te transformeren naar feestelijke creaties.

Hierdoor zetten we een rem op voedselverspilling en introduceren we verrassende smaakcombinaties voor de feesttafel.

Alle andere duurzame diensten

We doen nog zoveel meer duurzame dingen.

Hoe we werken.

Bij onze Kerst catering hanteren we een bijzondere aanpak. Voor ons is smaak altijd koning, maar duurzaamheid de kroonprins. We benutten overschotten van eetgelegenheden en kiezen bewust voor groene recepturen. Veel van deze feestelijke gerechten hebben we zelfs eigenhandig samengesteld!

Zero waste. We maken gebruik van reststromen
Duurzame ingrediënten
Lokaal geproduceerd

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Vegan.
Vegetarisch.
Vooral duurzaam.

Onze feestelijke leus luidt: veganistisch of vegetarisch koken voor Kerst hoeft geen uitdaging te zijn. Het draait allemaal om de beleving die je met je maaltijd teweegbrengt. We streven er niet zozeer naar om traditionele gerechten na te bootsen, maar ontwerpen tevens vernieuwende en sprankelende smaakcombinaties. Duurzaamheid tijdens de feestdagen omvat veel meer dan louter plantaardige keuzes; het is een bredere visie op eten en vieren.

Jarenlange ervaring met eigen vegan restaurants
Plantbased workshops georganiseerd voor honderden koks
Trotse eigenaar van meerdere geheime plantaardige receptens

FAQ

Onze catering is op basis van reststromen uit onze restaurants en de “waste” die we opkopen bij onze partners. We baseren onze gerechten op de ingrediënten die op dat komen voorhanden zijn en we hebben daardoor geen vast assortiment. 

Je kunt ons wel vragen naar wat we eerder hebben gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van wat we zoals doen! 

We hanteren geen vaste prijslijst. Dit is omdat we geen vast assortiment hebben en we daardoor ook geen vaste prijsstelling kunnen voeren. Wel kunnen we snel een inschatting voor je maken wat jouw catering vraagstuk zou kosten. Neem dus vrijblijvend contact op!

Op de site vind je veel foto’s van de hapjes en gerechten die we eerder hebben gemaakt. Ben je op zoek naar een specifiek genre of type catering? Vraag dan je contactpersoon bij New Wave Catering of we daar foto’s van hebben!

We bieden een breed scala aan catering aan. Te weten: bedrijfscatering, lunch catering, hapjes bestellen, we zijn specialist op het gebied van vegan en vegetarische catering, event catering (denk aan compleet verzorgde partijen), je kunt bij ons broodjes bestellen, een privé chef inhuren, buffet bestellen (warm en koud), BBQ catering en film/crew catering.

Ja zeker! We kunnen drank, zowel alcoholisch als non-alcoholisch voor je verzorgen. Dit kan in de vorm van een buffet-stijl dranken aanbod, of een complete bar inclusief personeel.

Mocht je niet alle spullen en materialen voor jouw feest en partij ter beschikking hebben, dan kun je dat eenvoudig bij onze catering mee afnemen. We verhuren spullen altijd in combinatie met een catering opdracht. Niet los. Neem even contact op mocht je hier meer vragen over hebben. Er is veel mogelijk!

Duurzame Kerst Catering voor een hartverwarmende feestperiode.

Met New Wave Catering kies je voor duurzame Kerst catering, zonder het luxe gevoel of de heerlijke smaken te missen.

Zo vier je de feestdagen met oog voor het milieu, terwijl je gasten zorgeloos smullen van sfeervolle gerechten.

We bespreken graag jouw wensen en garanderen een feilloos verzorgd cateringaanbod, zodat jij en je geliefden onbezorgd van de feestvreugde kunnen genieten.

Smakelijke inspiratie

Scroll naar boven