Ervaar het
allerbeste van
hapjes bestellen.

Hapjes bestellen voor jouw evenement?

Wij doen
wat bij
jou past.

Zoek je heerlijke lekkernijen of borrelhapjes om je gasten te verwennen tijdens je feest, verjaardag, zakelijk evenement of borrel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij New Wave Catering denken we samen met onze klant zorgvuldig na over een passend assortiment hapjes voor elke gelegenheid. Zin in traditionele bitterballen of eerder een plantaardige verrassing aan heerlijke borrel hapjes? Doordat we altijd op maat werken kunnen we makkelijk rekening houden met dieetwensen van onze klanten. We leveren voor ieder wat wils, op de afgesproken plaats en tijdstip, en voor elke gelegenheid, vanaf 10 personen.

Op locatie

Lunch bij jouw bedrijf of event

Vers en gezond

Expert in vegan en vegetarisch

Workshops

Op locatie of in één van onze restaurants

Op maat

Groot of klein en voor elk budget

Kies voor duurzame catering op maat

Nog op zoek naar inspiratie? Twijfel je welke hoeveelheid passend is per persoon of wil je een mix van verschillende lekkernijen? Bekijk alvast ons ruime aanbod en laat onze chefs meedenken hoe we jouw feest onvergetelijk kunnen maken! 

Onze hapjes en tapas zijn perfect om te delen met vrienden, familie en collega’s tijdens een gezellige borrel of als aperitief bij een feestelijk evenement. Vertel ons wat je echt lekker vindt en wij zorgen voor een passend antwoord.

Ziet hier iets tussen wat aan jouw wensen voldoet?

Bestel een vegan of vegetarisch assortiment

Een gelegenheid waarbij het wat meer mag zijn? Dan raden wij onze luxe veganistische en vegetarische hapjes aan. Met onze jarenlange ervaring in het maken van plantaardige gerechten zijn we in staat om verrassende smaken op tafel te toveren, zelfs voor de meest fervente vleeseters. We zijn ervan overtuigd dat onze vegetarische en veganistische hapjes schalen iedereen zullen verrassen met hun smaak.

Alle andere duurzame diensten

We doen nog zoveel meer duurzame dingen.

Hoe we werken.

We hebben een unieke manier van het verzorgen van onze catering, waarbij we vinden dat smaak nooit onder mag doen. We kopen en maken gebruik van reststromen van restaurants en kiezen voor de meest duurzame recepten. Die we veelal nog zelf bedacht hebben ook!

Zero waste. We maken gebruik van reststromen
Duurzame ingrediënten
Lokaal geproduceerd

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Vegan.
Vegetarisch.
Vooral duurzaam.

Ons motto is altijd geweest: vegan of vegetarisch eten is niet moeilijk. Het gaat om de ervaring die je creëert met je gerecht. We proberen vooral niet alles na te maken, maar creëren ook nieuwe en verrassende smaken. En duurzaamheid gaat niet per sé over plantaardig eten. Het is veel meer dan dat.

Jarenlange ervaring met eigen vegan restaurants
Plantbased workshops georganiseerd voor honderden koks
Trotse eigenaar van meerdere geheime plantaardige receptens

FAQ

Onze catering is op basis van reststromen uit onze restaurants en de “waste” die we opkopen bij onze partners. We baseren onze gerechten op de ingrediënten die op dat komen voorhanden zijn en we hebben daardoor geen vast assortiment. 

Je kunt ons wel vragen naar wat we eerder hebben gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van wat we zoals doen! 

We hanteren geen vaste prijslijst. Dit is omdat we geen vast assortiment hebben en we daardoor ook geen vaste prijsstelling kunnen voeren. Wel kunnen we snel een inschatting voor je maken wat jouw catering vraagstuk zou kosten. Neem dus vrijblijvend contact op!

Op de site vind je veel foto’s van de hapjes en gerechten die we eerder hebben gemaakt. Ben je op zoek naar een specifiek genre of type catering? Vraag dan je contactpersoon bij New Wave Catering of we daar foto’s van hebben!

We bieden een breed scala aan catering aan. Te weten: bedrijfscatering, lunch catering, hapjes bestellen, we zijn specialist op het gebied van vegan en vegetarische catering, event catering (denk aan compleet verzorgde partijen), je kunt bij ons broodjes bestellen, een privé chef inhuren, buffet bestellen (warm en koud), BBQ catering en film/crew catering.

Ja zeker! We kunnen drank, zowel alcoholisch als non-alcoholisch voor je verzorgen. Dit kan in de vorm van een buffet-stijl dranken aanbod, of een complete bar inclusief personeel.

Mocht je niet alle spullen en materialen voor jouw feest en partij ter beschikking hebben, dan kun je dat eenvoudig bij onze catering mee afnemen. We verhuren spullen altijd in combinatie met een catering opdracht. Niet los. Neem even contact op mocht je hier meer vragen over hebben. Er is veel mogelijk!

Duurzame catering

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel en vanuit onze missie om respectvol om te gaan met onze planeet hebben wij New Wave Catering opgericht. We geloven dat je voor duurzame catering niet aan luxe of smaak hoeft in te boeten, waardoor onze klanten een steentje bijdragen aan het milieu terwijl ze zorgeloos genieten van hun party!

Je kunt onze heerlijke hapjes heel eenvoudig online bestellen via de website door een aanvraag in te dienen per mail, waarna met jou in overleg gaan over jouw wensen. Wij verzorgen een tot in de puntjes verzorgde catering zodat jij kan genieten van je evenement.

Smakelijke inspiratie

Scroll naar boven