Ervaar het
allerbeste van bedrijfscatering.

Van ontbijt, lunch en broodjes catering, diner tot borrel,
bestel nu en maak van jouw bedrijfsevenement
een onvergetelijk moment. Maar dan duurzaam!

Wij doen
wat bij jouw
bedrijf past.

We zijn gespecialiseerd in het verrassen en verwennen van onze klanten met onverwachte smaken. Onze chefs experimenteren voortdurend met nieuwe ingrediënten en technieken om opwindende gerechten te creëren. Wij geloven dat catering om het creëren van een onvergetelijke ervaring gaat. En dat maakt duurzamer worden, een stukje eenvoudiger!

Op locatie

Lunch bij jouw bedrijf of event

Vers en gezond

Expert in vegan en vegetarisch

Workshops

Op locatie of in één van onze restaurants

Op maat

Groot of klein en voor elk budget

Waarom kiezen voor bedrijfscatering

Bij het organiseren van een bedrijfsevenement of het beheren van een bedrijfskantine is het belangrijk om de juiste cateraar in te schakelen. Wij bieden je een hoogwaardige en betrouwbare bedrijfscateringservice die aan al je behoeften voldoet.

Ons menu is zorgvuldig samengesteld om aan ieders smaak te voldoen, met zowel traditionele als moderne gerechten. We houden rekening met dieetbeperkingen en gebruiken alleen de meest verse ingrediënten. Onze topkoks zijn toegewijd aan het bereiden van hoogwaardige maaltijden, zodat je kunt genieten van smaakvolle en voedzame gerechten.

Wij bieden flexibele cateringpakketten die zijn afgestemd op je specifieke behoeften en budget. Ons ervaren team staat klaar om je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Daarnaast zetten wij ons in voor duurzaamheid en werken we met lokale leveranciers om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

 

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Hoe we werken.

We hebben een unieke manier van het verzorgen van onze catering, waarbij we vinden dat smaak nooit onder mag doen. We kopen en maken gebruik van reststromen van restaurants en kiezen voor de meest duurzame recepten. Die we veelal nog zelf bedacht hebben ook!

Zero waste. We maken gebruik van reststromen
Duurzame ingrediënten
Lokaal geproduceerd

Alle andere duurzame diensten

We doen nog zoveel meer duurzame dingen.

Vegan.
Vegetarisch.
Vooral duurzaam.

Ons motto is altijd geweest: vegan of vegetarisch eten is niet moeilijk. Het gaat om de ervaring die je creëert met je gerecht. We proberen vooral niet alles na te maken, maar creëren ook nieuwe en verrassende smaken. En duurzaamheid gaat niet per sé over plantaardig eten. Het is veel meer dan dat.

Jarenlange ervaring met eigen vegan restaurants
Plantbased workshops georganiseerd voor honderden koks
Trotse eigenaar van meerdere geheime plantaardige receptens

FAQ

Onze catering is op basis van reststromen uit onze restaurants en de “waste” die we opkopen bij onze partners. We baseren onze gerechten op de ingrediënten die op dat komen voorhanden zijn en we hebben daardoor geen vast assortiment. 

Je kunt ons wel vragen naar wat we eerder hebben gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van wat we zoals doen! 

We hanteren geen vaste prijslijst. Dit is omdat we geen vast assortiment hebben en we daardoor ook geen vaste prijsstelling kunnen voeren. Wel kunnen we snel een inschatting voor je maken wat jouw catering vraagstuk zou kosten. Neem dus vrijblijvend contact op!

Op de site vind je veel foto’s van de hapjes en gerechten die we eerder hebben gemaakt. Ben je op zoek naar een specifiek genre of type catering? Vraag dan je contactpersoon bij New Wave Catering of we daar foto’s van hebben!

We bieden een breed scala aan catering aan. Te weten: bedrijfscatering, lunch catering, hapjes bestellen, we zijn specialist op het gebied van vegan en vegetarische catering, event catering (denk aan compleet verzorgde partijen), je kunt bij ons broodjes bestellen, een privé chef inhuren, buffet bestellen (warm en koud), BBQ catering en film/crew catering.

Ja zeker! We kunnen drank, zowel alcoholisch als non-alcoholisch voor je verzorgen. Dit kan in de vorm van een buffet-stijl dranken aanbod, of een complete bar inclusief personeel.

Mocht je niet alle spullen en materialen voor jouw feest en partij ter beschikking hebben, dan kun je dat eenvoudig bij onze catering mee afnemen. We verhuren spullen altijd in combinatie met een catering opdracht. Niet los. Neem even contact op mocht je hier meer vragen over hebben. Er is veel mogelijk!

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Smakelijke inspiratie

Scroll naar boven