Duurzame
film catering.

Film Catering: een unieke ervaring op de set

Kies voor kwaliteit en het gemak van onze film catering tijdens jouw productie. Wij verrassen en verwennen cast en crew met duurzame, heerlijke gerechten. Laat je inspireren door vernieuwende smaken en geef jouw team een onvergetelijke ervaring!

Op locatie

Bij jouw bedrijf of event

Vers en gezond

Expert in vegan en vegetarisch

Workshops

Op locatie of in één van onze restaurants

Op maat

Groot of klein en voor elk budget

Duurzame Film Catering voor bewuste filmproducties

Onze film catering draagt bij aan een beter voedselsysteem door de focus op plantaardig eten. Wij geloven dat vegan of vegetarisch eten niet ingewikkeld hoeft te zijn en creëren unieke gerechten met lokale, kleinschalige ingrediënten.

Zo minimaliseren we voedselverspilling en inspireren we filmproducties om duurzame keuzes te maken.

Duurzame catering voor jouw film productie?

Minimaliseer afval met onze Film Catering

Onze film catering vermindert afval door restjes en keukenafval te gebruiken voor nieuwe gerechten en producten.

Zo voorkom je voedselverspilling en ontdek je nieuwe smaken en combinaties.

Alle andere duurzame diensten

We doen nog zoveel meer duurzame dingen.

Hoe we werken.

We hebben een unieke manier van het verzorgen van onze catering, waarbij we vinden dat smaak nooit onder mag doen. We kopen en maken gebruik van reststromen van restaurants en kiezen voor de meest duurzame recepten. Die we veelal nog zelf bedacht hebben ook!

Zero waste. We maken gebruik van reststromen
Duurzame ingrediënten
Lokaal geproduceerd

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Vegan.
Vegetarisch.
Vooral duurzaam.

Ons motto is altijd geweest: vegan of vegetarisch eten is niet moeilijk. Het gaat om de ervaring die je creëert met je gerecht. We proberen vooral niet alles na te maken, maar creëren ook nieuwe en verrassende smaken. En duurzaamheid gaat niet per sé over plantaardig eten. Het is veel meer dan dat.

Jarenlange ervaring met eigen vegan restaurants
Plantbased workshops georganiseerd voor honderden koks
Trotse eigenaar van meerdere geheime plantaardige receptens

FAQ

Onze catering is op basis van reststromen uit onze restaurants en de “waste” die we opkopen bij onze partners. We baseren onze gerechten op de ingrediënten die op dat komen voorhanden zijn en we hebben daardoor geen vast assortiment. 

Je kunt ons wel vragen naar wat we eerder hebben gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van wat we zoals doen! 

We hanteren geen vaste prijslijst. Dit is omdat we geen vast assortiment hebben en we daardoor ook geen vaste prijsstelling kunnen voeren. Wel kunnen we snel een inschatting voor je maken wat jouw catering vraagstuk zou kosten. Neem dus vrijblijvend contact op!

Op de site vind je veel foto’s van de hapjes en gerechten die we eerder hebben gemaakt. Ben je op zoek naar een specifiek genre of type catering? Vraag dan je contactpersoon bij New Wave Catering of we daar foto’s van hebben!

We bieden een breed scala aan catering aan. Te weten: bedrijfscatering, lunch catering, hapjes bestellen, we zijn specialist op het gebied van vegan en vegetarische catering, event catering (denk aan compleet verzorgde partijen), je kunt bij ons broodjes bestellen, een privé chef inhuren, buffet bestellen (warm en koud), BBQ catering en film/crew catering.

Ja zeker! We kunnen drank, zowel alcoholisch als non-alcoholisch voor je verzorgen. Dit kan in de vorm van een buffet-stijl dranken aanbod, of een complete bar inclusief personeel.

Mocht je niet alle spullen en materialen voor jouw feest en partij ter beschikking hebben, dan kun je dat eenvoudig bij onze catering mee afnemen. We verhuren spullen altijd in combinatie met een catering opdracht. Niet los. Neem even contact op mocht je hier meer vragen over hebben. Er is veel mogelijk!

Duurzame Film Catering voor een betere wereld

Met New Wave Catering kies je voor duurzame film catering zonder in te boeten aan luxe of smaak.

Zo draagt jouw filmproductie bij aan een beter milieu terwijl cast en crew zorgeloos genieten van heerlijke maaltijden.

Wij gaan in overleg met jou over jouw wensen en zorgen voor een perfect verzorgde catering, zodat jij en je team zorgeloos kunnen genieten van de filmproductie.

Smakelijke inspiratie

Scroll naar boven