Duurzaam
buffet
bestellen?

Warm, koud of een lopend duurzaam buffet voor jouw evenement, lunch of borrel. Laat je verrassen!

Wat we
al jaren
doen.

Vegan en vegetarische catering zoals je nog nooit geproefd hebt.

Onze duurzame catering bieden wij ook aan in een buffetstijl maaltijd, waarbij je kunt kiezen uit verschillende gerechten en bijgerechten. Bijvoorbeeld stoofpotjes, soepen, pasta’s en rijstgerechten. Laat je verrassen door onze verrassende vegan & vega gerechten.Wij bieden een ruime keuze aan duurzame catering opties en leveren maatwerk en een unieke ervaring gebaseerd op jouw wensen.

Op locatie

Bij jouw bedrijf of event

Vers en gezond

Expert in vegan en vegetarisch

Workshops

Op locatie of in één van onze restaurants

Op maat

Groot of klein en voor elk budget

Buffet bestellen, maar dan duurzaam!

Om onze bijdrage te leveren, maken wij gebruik van verantwoorde materialen en biologisch geteelde grondstoffen in onze productie. Wij werken nauw samen met lokale leveranciers en onze buffet maaltijden zijn gericht op het minimaliseren van afval en het verminderen van onze voetafdruk. 

Of je nu op zoek bent naar een warm buffet, koud buffet, Italiaans buffet, glutenvrije opties of een volledig vegan buffet, we hebben voor elke gelegenheid een duurzame keus! Met onze jarenlange ervaring in het maken van plantaardige gerechten, zijn we in staat om een verrassend buffet samen te stellen, zelfs voor de meest fervente vleeseters.

Benieuwd naar wat we allemaal hebben?

Zo min mogelijk verspilling

Wij zien het als een uitdaging om jouw broodjes zo duurzaam mogelijk te maken. Een manier om duurzamer te worden, is door het gebruik van restjes en afval van keukenproducten om nieuwe producten en gerechten te maken. Zo voorkomen we niet alleen dat er voedsel wordt verspild, maar creëren we ook verrassende nieuwe smaken en combinaties. 

Een buffet bestellen bij ons is dus niet alleen lekker, maar heeft ook een positieve impact! Doing Good with Food!

Alle andere duurzame diensten

We doen nog zoveel meer duurzame dingen.

Hoe we werken.

We hebben een unieke manier van het verzorgen van onze catering, waarbij we vinden dat smaak nooit onder mag doen. We kopen en maken gebruik van reststromen van restaurants en kiezen voor de meest duurzame recepten. Die we veelal nog zelf bedacht hebben ook!

Zero waste. We maken gebruik van reststromen
Duurzame ingrediënten
Lokaal geproduceerd

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Vegan.
Vegetarisch.
Vooral duurzaam.

Ons motto is altijd geweest: vegan of vegetarisch eten is niet moeilijk. Het gaat om de ervaring die je creëert met je gerecht. We proberen vooral niet alles na te maken, maar creëren ook nieuwe en verrassende smaken. En duurzaamheid gaat niet per sé over plantaardig eten. Het is veel meer dan dat.

Jarenlange ervaring met eigen vegan restaurants
Plantbased workshops georganiseerd voor honderden koks
Trotse eigenaar van meerdere geheime plantaardige receptens

FAQ

Onze catering is op basis van reststromen uit onze restaurants en de “waste” die we opkopen bij onze partners. We baseren onze gerechten op de ingrediënten die op dat komen voorhanden zijn en we hebben daardoor geen vast assortiment. 

Je kunt ons wel vragen naar wat we eerder hebben gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van wat we zoals doen! 

We hanteren geen vaste prijslijst. Dit is omdat we geen vast assortiment hebben en we daardoor ook geen vaste prijsstelling kunnen voeren. Wel kunnen we snel een inschatting voor je maken wat jouw catering vraagstuk zou kosten. Neem dus vrijblijvend contact op!

Op de site vind je veel foto’s van de hapjes en gerechten die we eerder hebben gemaakt. Ben je op zoek naar een specifiek genre of type catering? Vraag dan je contactpersoon bij New Wave Catering of we daar foto’s van hebben!

We bieden een breed scala aan catering aan. Te weten: bedrijfscatering, lunch catering, hapjes bestellen, we zijn specialist op het gebied van vegan en vegetarische catering, event catering (denk aan compleet verzorgde partijen), je kunt bij ons broodjes bestellen, een privé chef inhuren, buffet bestellen (warm en koud), BBQ catering en film/crew catering.

Ja zeker! We kunnen drank, zowel alcoholisch als non-alcoholisch voor je verzorgen. Dit kan in de vorm van een buffet-stijl dranken aanbod, of een complete bar inclusief personeel.

Mocht je niet alle spullen en materialen voor jouw feest en partij ter beschikking hebben, dan kun je dat eenvoudig bij onze catering mee afnemen. We verhuren spullen altijd in combinatie met een catering opdracht. Niet los. Neem even contact op mocht je hier meer vragen over hebben. Er is veel mogelijk!

Duurzame catering

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel en vanuit onze missie om respectvol om te gaan met onze planeet hebben wij New Wave Catering opgericht. We geloven dat je voor duurzame catering niet aan luxe of smaak hoeft in te boeten, waardoor onze klanten een steentje bijdragen aan het milieu terwijl ze zorgeloos genieten van hun party!

Je kunt onze heerlijke hapjes heel eenvoudig online bestellen via de website door een aanvraag in te dienen per mail, waarna met jou in overleg gaan over jouw wensen. Wij verzorgen een tot in de puntjes verzorgde catering zodat jij kan genieten van je evenement.

Smakelijke inspiratie

Scroll naar boven