Ervaar het
allerbeste van
lunch catering.

Broodjes catering, warme of koude lunch of een geheel lunch buffet.
Vertel ons je wensen en wij leveren het.

Wij doen
wat bij
jou past.

Bij de lunch verrassen we onze klanten graag met onverwachte smaken. Onze koks experimenteren voortdurend met nieuwe ingrediënten en technieken voor originele en spannende gerechten.

Catering gaat voor ons niet alleen om voedsel, maar om het creëren van een gedenkwaardige ervaring. We zijn toegewijd aan duurzaamheid in onze catering praktijken, omdat we vinden dat het onze verantwoordelijkheid is tegenover onze klanten en de planeet.

Op locatie

Lunch bij jouw bedrijf of event

Vers en gezond

Expert in vegan en vegetarisch

Workshops

Op locatie of in één van onze restaurants

Op maat

Groot of klein en voor elk budget

Broodjes catering

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf voor de lunch op je werk of een andere gelegenheid? Overweeg dan om broodjes te laten bezorgen die duurzaam, lokaal geproduceerd en gezond zijn! Broodjes zijn bij ons een populaire keuze voor de lunch omdat ze gemakkelijk te eten zijn en vaak met een verscheidenheid aan vullingen beschikbaar.

Er zijn verschillende opties, denk aan vegan, vegetarisch of glutenvrij. Je kunt ook aangepaste broodjes laten maken met specifieke vullingen naar keuze. Bovendien zijn er verschillende soorten brood beschikbaar, zoals witbrood, volkorenbrood, pitabrood en wraps.

Een ander voordeel van het kiezen van duurzame, lokale en gezonde broodjes voor catering is dat ze gemakkelijk te transporteren en te serveren zijn. Ze kunnen worden bezorgd op het tijdstip dat je wenst en zijn klaar om direct te eten zonder veel opbouw of opmaak.

Ziet hier iets tussen wat aan jouw wensen voldoet?

Warme of koude lunch.

Als je op zoek bent naar catering voor een warme of koude lunch, heb je talloze opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar iets simpels en snel te serveren, of naar een meer uitgebreide maaltijd, er is altijd een catering oplossing die aan je behoeften voldoet.

Een populaire keuze voor warme lunches is een buffetstijlmaaltijd, waarbij je kunt kiezen uit een aantal verschillende gerechten en bijgerechten. Denk bijvoorbeeld aan stoofpotjes, soepen, pasta’s en rijstgerechten. Dit is een goede optie als je een grotere groep hebt en iedereen iets naar zijn of haar smaak kan kiezen. Je kunt ook kiezen voor individuele warme maaltijden.

Hoe je ook kiest om je catering te regelen, zorg ervoor dat je rekening houdt met de behoeften van je groep, zoals eventuele dieet voorkeuren of allergieën. Bij New Wave Catering zijn wij gespecialiseerd in deze alternatieven.

Alle andere duurzame diensten

We doen nog zoveel meer duurzame dingen.

Hoe we werken.

We hebben een unieke manier van het verzorgen van onze catering, waarbij we vinden dat smaak nooit onder mag doen. We kopen en maken gebruik van reststromen van restaurants en kiezen voor de meest duurzame recepten. Die we veelal nog zelf bedacht hebben ook!

Zero waste. We maken gebruik van reststromen
Duurzame ingrediënten
Lokaal geproduceerd

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Vegan.
Vegetarisch.
Vooral duurzaam.

Ons motto is altijd geweest: vegan of vegetarisch eten is niet moeilijk. Het gaat om de ervaring die je creëert met je gerecht. We proberen vooral niet alles na te maken, maar creëren ook nieuwe en verrassende smaken. En duurzaamheid gaat niet per sé over plantaardig eten. Het is veel meer dan dat.

Jarenlange ervaring met eigen vegan restaurants
Plantbased workshops georganiseerd voor honderden koks
Trotse eigenaar van meerdere geheime plantaardige receptens

FAQ

Onze catering is op basis van reststromen uit onze restaurants en de “waste” die we opkopen bij onze partners. We baseren onze gerechten op de ingrediënten die op dat komen voorhanden zijn en we hebben daardoor geen vast assortiment. 

Je kunt ons wel vragen naar wat we eerder hebben gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van wat we zoals doen! 

We hanteren geen vaste prijslijst. Dit is omdat we geen vast assortiment hebben en we daardoor ook geen vaste prijsstelling kunnen voeren. Wel kunnen we snel een inschatting voor je maken wat jouw catering vraagstuk zou kosten. Neem dus vrijblijvend contact op!

Op de site vind je veel foto’s van de hapjes en gerechten die we eerder hebben gemaakt. Ben je op zoek naar een specifiek genre of type catering? Vraag dan je contactpersoon bij New Wave Catering of we daar foto’s van hebben!

We bieden een breed scala aan catering aan. Te weten: bedrijfscatering, lunch catering, hapjes bestellen, we zijn specialist op het gebied van vegan en vegetarische catering, event catering (denk aan compleet verzorgde partijen), je kunt bij ons broodjes bestellen, een privé chef inhuren, buffet bestellen (warm en koud), BBQ catering en film/crew catering.

Ja zeker! We kunnen drank, zowel alcoholisch als non-alcoholisch voor je verzorgen. Dit kan in de vorm van een buffet-stijl dranken aanbod, of een complete bar inclusief personeel.

Mocht je niet alle spullen en materialen voor jouw feest en partij ter beschikking hebben, dan kun je dat eenvoudig bij onze catering mee afnemen. We verhuren spullen altijd in combinatie met een catering opdracht. Niet los. Neem even contact op mocht je hier meer vragen over hebben. Er is veel mogelijk!

Smakelijke inspiratie

Scroll naar boven