Unieke locaties voor catering in Rotterdam

De Beste Locaties voor een Catering Evenement in Rotterdam

 

1. Drijvend Paviljoen

Het Drijvend Paviljoen, gelegen in de Rijnhaven, is een unieke en duurzame locatie voor je catering evenement. Met zijn futuristische koepels en drijvende platformen biedt het een bijzondere ambiance die je gasten zeker zal imponeren. Het paviljoen is geschikt voor zowel kleine als grote evenementen en biedt een prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline.

2. SS Rotterdam

De SS Rotterdam, het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, is tegenwoordig een drijvend hotel en evenementenlocatie. Met een rijke geschiedenis en authentieke uitstraling is het schip een unieke en inspirerende locatie voor je catering evenement. Het biedt verschillende zalen en ruimtes, geschikt voor zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige feesten.

3. Natuurtalent

Natuurtalent, gelegen in de groene wijk Schiebroek, is een sfeervolle en natuurlijke locatie voor je catering evenement. Deze groene oase in de stad biedt een unieke setting voor een ontspannen borrel, diner of vergadering. Met haar biologische en duurzame karakter past Natuurtalent perfect bij een milieubewuste catering.

4. Euromast

De Euromast, een iconisch symbool van Rotterdam, is een geweldige locatie voor een catering evenement met een spectaculair uitzicht. Op 100 meter hoogte genieten je gasten van een panoramisch uitzicht over de stad, terwijl ze genieten van heerlijke gerechten. Deze bijzondere locatie is geschikt voor zowel kleine als grote evenementen.

5. Trompenburg Tuinen

De Trompenburg Tuinen zijn een groene oase in het hart van Rotterdam en vormen een prachtige achtergrond voor je catering evenement. De tuinen bieden verschillende locaties voor evenementen, zoals de Oranjerie, de Overtuin en de Grote Zaal. Hier kunnen je gasten genieten van de rust en de natuur, terwijl ze smullen van heerlijke hapjes en drankjes.

6. Land van Beloften

Het Land van Beloften, gelegen in de historische wijk Delfshaven, is een sfeervolle locatie met een authentieke uitstraling. De verschillende zalen en ruimtes bieden mogelijkheden voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere evenementen. Het historische karakter en de unieke sfeer zorgen ervoor dat je evenement gegarandeerd een succes wordt.

7. Van Nelle Fabriek

De Van Nelle Fabriek, een UNESCO Werelderfgoed en indrukwekkend staaltje van industrieel erfgoed, biedt een unieke en inspirerende locatie voor je catering evenement. Met diverse zalen en ruimtes, geschikt voor zowel kleine als grote evenementen, is er altijd een passende ruimte voor jouw bijeenkomst. De combinatie van historie en moderniteit maakt de Van Nelle Fabriek een bijzondere locatie voor ieder evenement.

Aan het einde van de dag, is het kiezen van de perfecte locatie voor je catering evenement essentieel om een onvergetelijke ervaring te bieden aan je gasten. Deze bijzondere locaties in Rotterdam bieden allemaal hun eigen charme en unieke kenmerken, waardoor er zeker iets bij zit dat past bij jouw wensen en behoeften.

Mocht je nog steeds niet zeker zijn over welke locatie het beste bij jouw evenement past, dan staat New Wave Catering voor je klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte plek.

Met onze uitgebreide kennis van de stad en ervaring in duurzame catering, zorgen wij ervoor dat je evenement een gegarandeerd succes wordt. Neem contact op met New Wave Catering en laat je adviseren door hun deskundige team!

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Meer inspiratie

Andere posts

De verschillende soorten catering

Soorten cateringdiensten: een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden Het kiezen van de juiste cateringdienst kan een grote impact hebben op de sfeer en het succes

De beste Vegan Chef aan Huis

Stel je voor, een avond gevuld met culinaire verwennerij, waarbij je de gastheer of gastvrouw bent, maar niet hoeft te koken. Je bent omringd door

Top tips voor een duurzame BBQ

Het organiseren van een barbecue kan een fantastische manier zijn om samen te komen met vrienden en familie. De geur van voedsel op de grill,

De Beste Buffetten van 2023

De Beste Buffetten van 2023 Als je aan een buffet denkt, wat komt er dan in je op? Een overvloed aan heerlijke gerechten, opgesteld in

Scroll naar boven