Bedrijfscatering: wat is er allemaal mogelijk?

Alles is mogelijk voor dagelijkse bedrijfscatering: Een gids voor het kiezen van de beste opties

 

Als je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse bedrijfscatering, wil je natuurlijk de beste opties voor je collega’s en klanten. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen, afhankelijk van het budget, de grootte van je bedrijf en de persoonlijke voorkeuren van je team.

In dit artikel bespreken we enkele van de populairste keuzes voor dagelijkse bedrijfscatering, zodat je de juiste beslissing kunt nemen voor jouw onderneming.

1. Keuze voor elk budget (afhankelijk van de grootte)

Het budget speelt een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste cateringopties. Gelukkig zijn er mogelijkheden voor elk budget, van eenvoudige broodjes tot uitgebreide buffetten. Houd rekening met de grootte van je bedrijf en de wensen van je team bij het bepalen van het budget.

2. Broodjes

Broodjes zijn een populaire keuze voor dagelijkse bedrijfscatering. Ze zijn eenvoudig, voedzaam en kunnen worden aangepast aan de smaak van elke werknemer. Denk aan belegde broodjes met vleeswaren, kaas, hummus of andere spreads, en verse groenten zoals sla, tomaat en komkommer.

3. Soepen

Soepen zijn een heerlijke en voedzame optie voor de lunch, vooral tijdens de koudere maanden. Kies uit verschillende smaken, zoals tomatensoep, erwtensoep, of kippensoep. Serveer de soep met brood en boter voor een complete maaltijd.

4. Buffet

Een buffet is een uitstekende keuze voor bedrijfscatering, omdat het een verscheidenheid aan gerechten biedt die tegemoetkomen aan de uiteenlopende smaken van je team. Je kunt kiezen voor een koud buffet met salades, broodjes en koude schotels, of een warm buffet met pasta, rijst, vlees- en groentegerechten.

5. Warme lunch

Als je iets meer luxe wilt bieden, overweeg dan een warme lunch voor je collega’s. Denk aan gerechten zoals lasagne, curry, of een ovenschotel, geserveerd met bijpassende bijgerechten zoals rijst, pasta of aardappelen.

6. Foodtruck

Een foodtruck is een leuke en originele optie voor bedrijfscatering. Je kunt kiezen uit een breed scala aan keukens, zoals Mexicaans, Aziatisch, of Italiaans, en je werknemers kunnen hun favoriete gerechten bestellen. Een foodtruck zorgt voor een informele en gezellige sfeer tijdens de lunchpauze.

7. Chef op locatie om je favoriete eitje te maken

Een chef op locatie zorgt voor een extra persoonlijke touch bij de bedrijfscatering. Je kunt een chef inhuren die gespecialiseerd is in het maken van eieren, zoals omeletten, roerei, of gepocheerde eieren, en je werknemers kunnen hun favoriete eitje bestellen.

Dit is een leuke manier om je team te verwennen en hen de kans te geven om te genieten van een op maat gemaakte lunch.

Naast deze opties zijn er nog veel meer mogelijkheden voor dagelijkse bedrijfscatering. Het belangrijkste is om rekening te houden met de wensen en behoeften van je team en ervoor te zorgen dat er voldoende variatie en keuze is.

Of je nu kiest voor een eenvoudige broodjeslunch of een uitgebreid buffet, het belangrijkste is dat je collega’s genieten van een heerlijke, voedzame maaltijd die hen helpt om productief en energiek te blijven gedurende de werkdag.

Als je nog steeds niet zeker weet hoe je aan de slag moet gaan met het organiseren van de perfecte bedrijfscatering, overweeg dan om contact op te nemen met een professionele cateraar zoals New Wave Catering.

Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste opties en zorgen voor een soepele uitvoering van de catering, zodat jij je kunt concentreren op je werk.

Bij ons kun je terecht voor catering op maat, precies zoals jij het wilt!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Meer inspiratie

Andere posts

De verschillende soorten catering

Soorten cateringdiensten: een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden Het kiezen van de juiste cateringdienst kan een grote impact hebben op de sfeer en het succes

De beste Vegan Chef aan Huis

Stel je voor, een avond gevuld met culinaire verwennerij, waarbij je de gastheer of gastvrouw bent, maar niet hoeft te koken. Je bent omringd door

Top tips voor een duurzame BBQ

Het organiseren van een barbecue kan een fantastische manier zijn om samen te komen met vrienden en familie. De geur van voedsel op de grill,

De Beste Buffetten van 2023

De Beste Buffetten van 2023 Als je aan een buffet denkt, wat komt er dan in je op? Een overvloed aan heerlijke gerechten, opgesteld in

Scroll naar boven