Wat
duurzaamheid
voor ons
betekent

Ons Cateringbedrijf En Duurzaamheid

Om onze bijdrage te leveren, maken wij gebruik van verantwoorde materialen en biologisch geteelde grondstoffen in onze productie. Wij werken nauw samen met lokale leveranciers en onze hapjes zijn gericht op het minimaliseren van afval en het verminderen van onze voetafdruk. Wij geloven dat elke stap die wij zetten om onze producten duurzamer te maken, een stap is in de goede richting voor onze wereld om ons heen.

Ons catering aanbod is gericht op evenementen zoals bedrijfsfeesten, walking dinners en vergaderingen. Wij verzorgen hapjes aan huis en bezorgen, en hebben een specialisme in vegan en vegetarisch catering. Of je nu op zoek bent naar een warm buffet, koud buffet, Italiaans buffet, glutenvrije opties of warme snacks, we hebben voor iedere gelegenheid een catering oplossing. Ook voor lunch pakketten en verse broodjes ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze visie is om een positieve impact te hebben op het milieu en de mensen om ons heen. Door de verduurzaming van ons eten en de productie van onze catering, willen wij een betekenisvolle boodschap uitdragen aan onze klanten en de horeca. Wij willen laten zien dat catering bestellen in Den Haag op een verantwoorde manier kan.

Spreekt onze missie jou aan?

Wat Kun Jij Als Bedrijf Doen?

Bedrijven hebben een grote rol te spelen in het creëren van een beter voedselsysteem en kunnen dit bereiken door duurzame cateringopties te kiezen voor hun events, zoals congressen, conferenties, feesten of bedrijfsmaaltijden. Door samen te werken met cateraars die zich richten op verduurzaming, kunnen bedrijven bijdragen aan het verminderen van millieueffecten en tegelijkertijd hun medewerkers en andere stakeholders bewust maken van de impact van hun keuzes op het milieu.

Bij de keuze voor bedachtzame catering is het belangrijk om te kiezen voor opties die lokale en kleinschalige boeren ondersteunen, voedselverspilling minimaliseren en duurzaam geproduceerde ingrediënten gebruiken. Het bewust maken van de impact van eten en drinken op het milieu kan leiden tot een grotere bewustwording en verantwoordelijkheid bij medewerkers, wat op zijn beurt een positieve impact kan hebben op de samenleving.

Door duurzaam geproduceerd voedsel te kiezen en zo weinig mogelijk weg te gooien, kunnen bedrijven bijdragen aan een circulaire economie en het verlagen van voedselverspilling. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar het helpt ook om een maatschappelijk verantwoord imago voor het bedrijf te creëren.

Bedrijven kunnen zich onderscheiden door te kiezen voor green catering, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor de medewerkers en de samenleving. Door samen te werken met cateraars die zich richten op verduurzaming, kunnen bedrijven bijdragen aan een robuuster voedselsysteem voor iedereen.

Alle duurzame diensten

We doen nog zoveel meer duurzame dingen.

Wauw, Geen Vlees!?

Wij geloven dat de snelste manier om duurzaamheidsdoelen te bereiken is door het consumeren van minder vlees en zuivel te verminderen. Dierlijke landbouw is een belangrijke bijdrage aan klimaatverandering en milieuschade, en door de vraag naar deze producten te verlagen, kunnen we een significante impact hebben op het milieu.

Daarom bieden wij gerechten aan die mensen verrassen met ingrediënten waar ze niet verwachtten dat het veganistisch of vegetarisch zou zijn. Ons doel is om te laten zien dat het eten van plantaardig voedsel niet alleen duurzaam is, maar ook heel erg lekker. Door gebruik te maken van de producten van onze duurzame partners, kunnen we bijdragen aan het verminderen van milieueffecten.

Als wij jouw bedrijfscatering gaan verzorgen, zorgen voor we een samenwerking met lokale ondernemers en boeren en passen onze gerechten aan op de lokatie en wensen van onze opdrachtgevers.

Daarnaast blijven we ons inzetten om niet lekker eten te maken, maar verspilling tegen te gaan en geen gebruik te maken van wegwerpservies waar mogelijk.

Doing good with food.

Ben jij klaar om de stap naar duurzaam eten te zetten?

Smakelijke inspiratie

Scroll naar boven